Sunday, 30 October 2011

Busy...blog tetap blog....

Salam semua......


Terima kasih kepada pembaca2 entry blog kawe ni....pejam celik pejam celik...dah nak abis bulan 10 ni ek....skit lagi nak masuk 2012 plak....begitu pantas masa berlalu...boleh dikatakan tahun 2011 ni agak busy la bagi kawe, tp dalam tahun ni la kawe mula berjinak jinak dengan blog ni..heheh...walaupon bz tahap gaban, kawe tetap akan bukak blog2 kawe dan baca entry2 blogger lain...hari ni agak bz jugak, sebab ada lawatan dari Thailand ke Office kawe....huhu, kena la prepare sedikit sebanyak....macam biasa la, kawe ni penyibuk skit..oppss..yeke? kawe raso kawe keno buat sibuk sebab meme tugas kawe pom...anyway itu satu tugas yang perlu di lakukan...apa2 event pon, kawe la jong kalut sebab opis kawe ni kawe sore jah pekerja....(hehe....sindir ni,,bukan betol) ....hahaha! ok la...kawe nok sambung buat kijo....ok bai! 
Bangunan Office sukimi di Kota Bharu













No comments: