Saturday, 29 October 2011

BEN ASHAARI

Salam semua warga blogger.....


Mesti korang pelik ngan tajuk entry kali ni kan? tiba-tiba je ada nama BEN ASHAARI ni....kalau bagi yang dah lama berkecimpung dalam bidang blogging ni...mesti dah tahu saper mamat hensem ni...dah la ensem tough plak tu...hehe, kalau korang nak tahu sape dia...follow la blog dia sini http://www.benashaari.com/, last week aku cukup bangga la la sebab blog aku dah di jelajahi oleh saudara hensem kita ni...tp bukan blog ni la, tp blog aku yang satu lagi iaitu...jeng..jeng... ni ha blog nyer --> BLOG KEMBAR MALAYSIA siap follow blog aku lagi....kau ada? xda kan...hehe..
ni ha...buktinya...


Untuk tatapan korang...ni dia orang punya citer entry kali ni....tada.....kan macho tu




k bai...




3 comments:

MR. MIND said...

Bguslh dpt phatian blogger senior, keep it up boy.

PastiSyok! said...

tq bro

Hady klate said...

sapo tu?....tok femes pun....