Thursday, 20 October 2011

[18SX] Best tak video ni??




Best tak video ni?? kalu korang nak tahu video ni telah di tonton oleh orang ramai hampir lebih 3 juta orang..
Kalu nak di ikutkan, video ni xda la best sgt, tp disebabkan thumnail dia nampak 18SX, so ramai la orang kena tipu....hehe


1 comment:

Ms Ef Abas said...

selalu jugak tengok kat youtube tarik traffic style mcm ni...tak sesuai dan tak bermoral langsung...