Thursday, 13 October 2011

BUDAK OBSES GAME

Hohoii...salam semua ...


Amacam hari ni? ada sehat ka?? Haaaa...hari ni nak citer pasal sorang budak ni, ada la satu cc kat ketereh tempat slalu aku pegi lepak2 dan buat keje2 part time tu...tau dop cc tu apa? cyber cafe lah!!!.. hehe...boleh dikatakan tiap2 hari dia akan menjadi pelanggan setia cc tuh..tapi dia datang bukan tanpa kebenaran tau...bapak dia akan hantar...kalau cc tu bukak pkl 10 hari minggu...bapak dia akan hantar pkl 11.00 pg atau pkl 2/3 petang....bapak dia akan tinggalkan dia dan akan jemput balik sampai cc tu tutup...kalau malam plak, dia akan datang pkl 9 malam dan balik pkl 11.30 malam....hebat kan?? hehe...nak tgk tak muka budak tu? ada kat bawah tu...


Muka mcm bangga je kena snap gambar dia..hehe

Tapi aku respect budak ni sebab dia hormat orang yang berpangkat abang/pakcik/makcik dari dia....terutamanya aku...hehehe...bila dia tgk aku sampai je kat cc tu, dia terus datang dan peluk aku....sweet tak?? hehehe.... korang nak tahu sebabnye? sebabnya aku je yang suka layan dia....aku je suka layan game apa yg dia minat...solve problem game dia....dan mungkin....aku hensem kot..huahuahuaaa...koya! korang nak tahu dop game apa dia suka main?? tu tgk la gambar...



Penat aku tgk dia main game....kadang2 duk laayan dia jer kejernya...hehe, sebab dia pon aku punye customer jugak....korang nak tahu nama dia? Nama budak ni ialah DANIEL...umur dia baru 7 tahun

Ok bye!

6 comments:

Kartini said...

game tu mcm ade superman jek. game apakah. ekeke. tini dlu pun obses game. tapi online gaming. sanggup tu. mata mcm panda layan game ekeke

LittleGurl said...

hensem nyee!! nak ngorat boleh? kawen ngn lelaki muda murah rezeki kan? hahaha

Anonymous said...

MATA DIAA..

Admin Master said...

game apa entah...batman dan superman lawan robot2..

Akak said...

mesti kena pantau budak2 skrg...takut belajar kemana,game kemana

Admin Master said...

huhu...tu pasal...