Tuesday, 22 November 2011

MIMPI Kembar 3

Salam semua...hampir seminggu kawe x masuk entry dalam blog pastisyok ni....bukan apa, bz sesangat..
Entry kawe nok cerito ni berkaitan ngan mimpi kawe pagi tadi setelah buat susu ko baby2...hehe.. Mimpi ni tak pernah terfikir pon sebelom ni...ni adalah babak2 mimpi aku...


Doktor : Tahniah...kamu dapat triplet!
Aku      : Apa????  (terus rebah pengsan)..
Wife    : Tergamam.....
Doktor  : Kamu dapat 2 girls, 1 boy...kamu boleh pilih yang mana satu yang nak deliver dulu ( siap tanya tu, baru je scan)
Wife    : Saya nak deliver yang tengah...boy dulu...
Aku      : Terbangun dari tidur sebab kena kejut kat wife suruh mandi pegi kejer....HAHAHAHAHA!


Tapi kalau betol2 dapat triplet best jugak....hehe, mengarut kan?? baby2 twin ni pon kecik lagi....dah mimpi nak triplet plak!!!!


ok bai!





2 comments:

Saddila said...

chehhh sengal je :))

PastiSyok! said...

hahahak.....xtau pesal mimpi camtu...